Gevonden voorwerpen

Ben je iets verloren in één van onze voertuigen? We helpen je graag om het voorwerp weer terug te vinden. Voor informatie over gevonden of verloren voorwerpen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de vereniging (zie onder contact). Voorwerpen van geringe waarde blijven in eerste instantie enkele dagen in de bus liggen. Voorwerpen die niet binnen 6 maanden zijn opgehaald worden vernietigd of weggegeven.

Alle voorwerpen die wij vinden, plaatst Hermes in de zoekmachine van iLost. iLost is dé zoekmachine voor gevonden voorwerpen. Kijk op deze pagina in de lijst of je voorwerp ertussen zit. Team Klantenservice heeft hier geen zicht op en kan je daarom niet helpen bij het vinden van jouw eigendommen.

Nagenoeg alle gevonden voorwerpen staan binnen 7 dagen online. Soms duurt de plaatsing van een gevonden voorwerp wat langer. Neem dus vooral af en toe een kijkje!

Iets gevonden?

Heb je iets gevonden in één van onze voertuigen? Geef het af bij één van onze medewerkers of lever het in bij de plaatselijke gemeente.